Tue joukkuetta -lahjakortit | Pizzeria Dennis Turku

Denniksen
Tue joukkuetta
-lahjakortit

Herkuttelemalla rahaa omalle joukkueelle!

Dennis-varainhankinta-lahjakortti-2

Myymällä ja/tai ostamalla Ristorante Pizzeria Denniksen Tue joukkuetta -lahjakortteja, tuet oman joukkueesi toimintaa 5€/lahjakortti.

Lahjakorttikampanja on käynnissä vain marras–joulukuun 2023 ajan, joten pidä kiirettä, että saat lahjakortit oman joukkueesi myyntiin mahdollisimman nopeasti.

Denniksen Tue joukkuetta -lahjakortti on esimerkiksi mitä herkullisin isänpäivä- tai joululahja!

Ohjeet joukkueelle:

Lahjakorttien myymiselle pitää nimetä joukkueesta yksi yhteyshenkilö, joka kerää kaikkien ostajien nimet, kappalemäärät ja summat yhteyshenkilön keräyslistaan.

Tämä lista toimitetaan Dennikseen ennalta sovittuna ajankohtana. Sieltä saatte lahjakortit jaettavaksi niitä ostaneille. Dennis laskuttaa joukkuetta vain omasta osuudestaan, joten varainkeräysrahat ovat heti joukkueen käytössä.

Ilmoita osallistumisesta kampanjaan ja varaa listan palautusaika:  tai 

Voit myös soittaa: 050 576 7000 (Kim) tai 040 514 6787 (Anniina)

Yhteyshenkilön toimintalista:

  1. Ennen keräyksen aloittamista ilmoita osallistumisesta kampanjaan pistämällä sähköpostia  tai  tai soittamalla 050 576 7000 (Kim) tai 040 514 6787 (Anniina) ja ilmoita samalla seuran ja joukkueen nimi sekä yhteyshenkilön tiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköposti
  2. Lataa yhteyshenkilön keräyslista alla olevasta linkistä ja tulosta se
  3. Lataa myös myyjän keräyslista alla olevasta linkistä ja jaa se sähköisesti tai tulostettuna kaikille joukkueesi myyjille
  4. Aloita lahjakorttien myyminen joukkueesi myyjien kanssa
  5. Tuo lista Dennikseen laskutustietojen kanssa täytettynä, kun olette valmiit. Sovi palautusaika ennakkoon sähköpostilla  tai tai soitamalla 050 576 7000 (Kim) tai 040 514 6787 (Anniina) (Mikäli seuralla ei ole sähköista laskutusosoitetta voidaan lasku lähettää myös sähköpostiin PDF-liitteenä.)
  6. Jaa lahjakortit myyjille eteenpäin toimitettavaksi niitä ostaneille!
Ostoskori
Scroll to Top