Rekry | Pizzeria Dennis Turku

Töihin Dennikseen!

Tule töihin ja ole osa alkuperäistä Dennistä!

Lähdimme rakentamaan alkuperäisen Pizzeria Denniksen paluuta ja sinulla on mielenkiintoinen mahdollisuus olla osana tätä matkaa. Ravintola avautui 17.5.2023.

Haemme joukkoomme iloisia ja osaavia ammattilaisia, sekä tietysti myös teitä, jotka otatte alalla vasta ensimmäisiä askeleita.

Avoinna olevat roolit on päivitetty 10.8.2023.

Keittiön roolit

Keittiöön haemme à la carte- ja pizzakokkeja sekä keittiöapulaisia. Oletpa sitten kokenut osaaja tai alalla uusi, niin ilmoittaudu nyt mukaan. Odotamme sinulta keittiön perusosaamisen lisäksi halua oppia uutta ja täysillä mukaan heittäytymistä. Olethan ylpeä siitä mitä osaat, mutta teet työtä kuitenkaan olematta ylimielinen. Sinulta löytyy luonnollisesti hygieniapassi ja ruuanlaiton lisäksi ymmärrät, että siisteys on puoli ruokaa.

Tällä hetkellä avoinna olevat roolit:
- À la carte -kokki
- Pizzakokki
- Keittiöapulainen

 

Salin roolit

Saliin haemme palveluhenkistä henkilökuntaa salivastaavasta tarjoilijaan. Meille asiakas on kaikki kaikessa, me emme yritä ainoastaan täyttää asiakkaan odotuksia vaan ylittää ne. Sinulta tulee löytyä hygienia -ja anniskelupassi. Aikaisempi kokemus alalla katsotaan eduksi, mutta se ei ole mikään must-juttu. Restolution-kassajärjestelmän osaaminen on myös etu, mutta ei pakollista, sillä sen oppii kyllä hetkessä!

Tällä hetkellä avoinna olevat roolit:
- Tarjoilija

Lähetä hakemus jo tänään!

Tarjoamme

Työt alkavat meillä nopeasti ja etsimme henkilöitä vakituiseen työsuhteeseen, kesätöihin sekä extraajan rooliin esim. opiskelujen ohella.

Asenne, halu ja tahto ovat ne mitä arvostamme. Kun sinä lähdet täysillä mukaan meidän projektiimme, niin myös me annamme kaikkemme sinulle. Tule nyt mukaan ja palautetaan yhdessä vanha kunnon Dennis Turun ravintolakartalle!

Tarjoamme

• Vakituisen työn
• Hyvän palkan
• Kattavat työterveyspalvelut
• Mukavia työsuhde-etuja
• Mahdollisuuden olla mukana alkuperäisen Denniksen paluussa
• Kivan ja toimivan työympäristön
• Kunnioittavan ja positiivisen työkulttuurin

Hakemus

Lähetä vapaamuotoinen kuvallinen hakemus jo tänään osoitteeseen [email protected] tai [email protected], niin otamme sinuun nopeasti yhteyttä!

Työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae mahdollisimman nopeasti.

Iloisin terveisin,

Kim Rafkin
Ravintoloitsija
Dennis Original Oy
[email protected]
+358 50 576 7000

Ostoskori
Scroll to Top