Rekry | Pizzeria Dennis Turku

Töihin Dennikseen!

Tule töihin ja ole osa alkuperäistä Dennistä!

Lähdimme rakentamaan alkuperäisen Pizzeria Denniksen paluuta ja sinulla on mielenkiintoinen mahdollisuus olla osana tätä matkaa. Ravintola avautui 17.5.2023.

Haemme nyt joukkoomme iloisia ja osaavia ammattilaisia, sekä tietysti myös teitä, jotka otatte alalla vasta ensimmäisiä askeleita.

Avoinna olevat roolit on päivitetty 6.6.2024.

Keittiön roolit

Keittiöön haemme à la carte- ja pizzakokkeja sekä keittiöapulaisia. Oletpa sitten kokenut osaaja tai alalla uusi, niin ilmoittaudu nyt mukaan. Odotamme sinulta keittiön perusosaamisen lisäksi halua oppia uutta ja täysillä mukaan heittäytymistä. Olethan ylpeä siitä mitä osaat, mutta teet työtä kuitenkaan olematta ylimielinen. Sinulta löytyy luonnollisesti hygieniapassi ja ruuanlaiton lisäksi ymmärrät, että siisteys on puoli ruokaa.

Tällä hetkellä avoinna olevat roolit:
- À la carte -kokki (jatkuva haku)
- Pizzakokki (jatkuva haku)
- Keittiöapulainen (jatkuva haku)

 

Salin roolit

Saliin haemme palveluhenkistä henkilökuntaa salivastaavasta tarjoilijaan. Meille asiakas on kaikki kaikessa, me emme yritä ainoastaan täyttää asiakkaan odotuksia vaan ylittää ne. Sinulta tulee löytyä hygienia -ja anniskelupassi. Aikaisempi kokemus alalla katsotaan eduksi, mutta se ei ole mikään must-juttu. Restolution-kassajärjestelmän osaaminen on myös etu, mutta ei pakollista, sillä sen oppii kyllä hetkessä!

Tällä hetkellä avoinna olevat roolit:
- Tarjoilija (jatkuva haku)
- Saliapulainen (jatkuva haku)

Lähetä hakemus jo tänään!

Haemme

Työt alkavat meillä sopimuksen mukaan ja haemme henkilöitä tällä hetkellä useaan eri roolin jatkuvana hakuna. Olemme aina kiinnostuneita hyvistä tyypeistä ja osaavista ammattilaisista!

Asenne, halu ja tahto ovat ne mitä arvostamme. Kun sinä lähdet täysillä mukaan meidän projektiimme, niin myös me annamme kaikkemme sinulle. Tule nyt mukaan ja palautetaan yhdessä vanha kunnon Dennis Turun ravintolakartalle!

Tarjoamme

• Vakituisen tai määräaikaisen työn tilanteesi mukaan
• Laadukkaan koulutuksen ja perehdytyksen
• Hyvän palkan perustuen kokemukseesi
• Kattavat työterveyspalvelut
• Mukavia työsuhde-etuja
• Mahdollisuuden olla mukana alkuperäisen Denniksen paluussa
• Kivan ja toimivan työympäristön
• Kunnioittavan ja positiivisen työkulttuurin
• Alalla arvostetun CV-merkinnän

Hakemus

Lähetä vapaamuotoinen kuvallinen hakemus jo tänään osoitteeseen [email protected] tai [email protected], niin otamme sinuun nopeasti yhteyttä. Merkitse hakemukseen myös selvästi mihin rooliin/rooleihin tällä kertaa haet.

Videohakemus on iso plussa. Eli myy itsesi ja asenteesi meille!

Työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae mahdollisimman nopeasti.

Iloisin terveisin,

Kim Rafkin
Ravintoloitsija
Dennis Original Oy
[email protected]
+358 50 576 7000