Dennis 50 vuotta

Dennis 50 vuotta – Yhdessä juhlitaan, yhdessä nautitaan!
Meillä on syytä juhlaan! Ristorante Pizzeria Dennis täytti 1.5.2025 huikeat 50 vuotta. Puoli vuosisataa pizzanpaistoa, pastaunelmia ja yhteisiä hetkiä. Iso kiitos kuuluu juuri sinulle – ilman asiakkaita tämä matka ei olisi ollut mahdollinen.
Ristorante Pizzeria Dennis avautui aikanaan vapunpäivänä 1.5.1975 Dennis Rafkinin perustamana. Maukkaita muistoja on matka täynnä – lukemattomia lounaita ja iloisia illallisia ystävien ja perheen kesken. Olemme kiitollisia jokaisesta hetkestä.
Dennis vie ajassa taaksepäin ja tekee samalla juuri tästä hetkestä herkullisen. Tahdomme jatkossakin olla turkulaisuuden ytimessä ja herkkusuiden sydämissä – elää turkulaista elämää reunoille asti.
Ilman teitä ei olisi meitä – ja siksi juhlimme yhdessä koko toukokuun ajan! Tiedossa on herkullisia etuja joka viikolle. Paljon rakkaudella leivottuja hetkiä – kuten ennenkin, mutta nyt 50 vuoden kokemuksella.
Edessä on juhlakuukausi täynnä iloa ja ylpeyttä. Tämä on meidän yhteinen juhlamme – tule mukaan!
Vapunpäivän 1.5.2025 juhlaedut:
- Aikuisille Le Contessa Prosecco Organic -kuohuviiniä: lasi 5 € (norm. 12,50 €) ja pullo 25 € (norm. 49,90 €)
- Lapsille ilmaisia juhlavuoden retrologollisia Pizzeria Dennis -ilmapalloja
Viikon 19 juhlaetu:
- Kaikki lounasannokset viikolla 19 (5.5.–9.5.) tasarahalla 10 €! (Lue lisää: dennis.fi/lounas)
Viikon 20 juhlaetu:
- Julkaisemme edun perjantaina 9.5.2025
Viikon 21 juhlaetu:
- Julkaisemme edun perjantaina 16.5.2025
Viikon 22 juhlaetu:
- Julkaisemme edun perjantaina 23.5.2025
Seuraa toukokuun ajan uutisia, etuja ja juhlatunnelmaa tällä sivulla: dennis.fi/50-vuotta
Historia, se jatkuu – mutta nyt juhlitaan yhdessä koko toukokuun ajan!
Tiedote: Legendaarinen turkulaisravintola Ristorante Pizzeria Dennis 50 vuotta

Tiedote: Dennis Original Oy, 29.4.2024
Legendaarinen turkulaisravintola Ristorante Pizzeria Dennis 50 vuotta
Vapunpäivänä 1.5.1975 Linnankadulle avautui uusi italialainen ravintola, joka kantoi yrittäjä Dennis Rafkinin nimeä - Dennis. Keskeisellä paikalla sijaitseva pizzeria saavutti nopeasti turkulaisten suosion ja pizzasta tuli kaikkien herkku arkeen ja juhlaan. Dennis oli kaikkien huulilla.
Nykyinen yrittäjä ja omistaja Kim Rafkin kertoo, että Denniksen 50-vuotispäivää juhlitaan vapunpäivänä 1.5.2025 työn merkeissä ja asiakkaita palvellen. – Asiakkaiden ansiosta tämä pitkä historia on ollut mahdollinen, niin asiakkaiden kanssa sitä myös juhlitaan. Siitä starttaa meidän juhlakuukautemme ja juhlan kunniaksi olemme myös laittaneet viihtyisän kesäterassimmekin uuteen uskoon. Jatkossa voi nauttia puutarhan fiiliksestä keskellä kaunista urbaania Turkua sateen suojassa.
La famiglia on tärkeä
Perhe on ollut Denniksen keskiössä aina. – Ihan lapsuudesta muistan, että vanhempani olivat aina töissä. Edesmennyt isä Dennis pyöritti pizzeriaa ja äiti Harriet oli siellä töissä isän rinnalla. Minä kyllä voin allekirjoittaa sen lausahduksen, että menestyvän miehen takana on nainen. Perhearvot ovat meille tärkeitä ja myös omassa liitossani vaimo on tärkein tukijani ja koko perheen yhdistävä voima, ravintoloitsija kiittelee.
”Uusi” alkuperäinen Dennis avautui 2023
Yritys oli välillä muualla omistuksessa. – Vuonna 2007 tapahtui sellainen käänne, että eräs taho otti yhteyttä ja ilmaisi kiinnostuksensa ostaa koko yritysryppäämme. Olimme kaikki silloin ajatusta vastaan. Mutta kun seuraava ostotarjous tuli toisaalta, päätimme tarttua siihen. Vanhemmat alkoivat ikääntyä ja homma oli alkanut paisua kuin pizzataikina konsanaan, Rafkin kertoo tuolloisen myyntipäätöksen taustoista.
Sitten tapahtui paluu juurille. – Vuoden -22 lopulla eräänä päivänä puhelimeeni alkoi tulla viestejä. Minulle kantautui uutinen, että sekä Pizzeria Dennis Oy, että Dennis Food Factory Oy on molemmat haettu konkurssiin. Ensimmäisenä ajatuksena meillä oli, että nimi täytyy pelastaa. Isäni oli perustanut yrityksen ja luomamme brändi oli vaarassa. Saimme onneksemme ostettua kaikki brändit takaisin itsellemme. Nopeasti heräsi lisäksi kysymys, pitäisikö ravintolatoiminta myös synnyttää uudestaan? Isä Denniksen kanssa sitä asiaa pyöriteltiin ja kun Linnankadun alkuperäinen puutalokiinteistö oli mahdollista vuokrata, asia oli enemmänkin kuin selvä, Rafkin iloitsee.
Näin ympyrä sulkeutui ja alkuperäinen Ristorante Pizzeria Dennis heräsi uudelleen henkiin toukokuussa 2023 Rafkinin luotsaamana, mutta tällä kertaa Kim Rafkinin.
Puolen vuosisadan rakkaustarina
Turkulaisten arkeen ja juhlaan syvästi nivoutunut ravintola valittiin myös vuoden 2024 Vuoden turkulaisimmaksi yritykseksi. Tämä tunnustus uumoilee tarinan jatkumista seuraavienkin vuosikymmenten yli.
Dennis työllistää tällä hetkellä noin 35 ravintola-alan ammattilaista.
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Kim Rafkin 050 576 7000 / [email protected]