4 kpl Dennis Bagel
N. 300g naudan pastramia
Suolakurkkuja viipaleina
Makeuttamatonta sinappia
Emmental tai gruyere juustoa viipaleina
Hapankaalisalaatti
150g hapankaalia
50 g majoneesia
1 tl ryynisinappia
1 rkl persiljaa hienonnettuna
Suolaa & mustapippuria hienonnettuna
Sekoita hapankaalisalaatin ainekset keskenään ja anna maustua ainakin tunti.
Paahda bagel ja levitä hapankaalisalaattia paahdetun pohjan päälle. Nostele kerroksittain pastramia, suolakurkkuviipaleita sekä juustoa.
Lisää makua saat, kun voitelet bagelin kannen esimerkiksi amerikkalaisella hotdog-sinapilla.
Hapankaalisalaatin voi tarjota myös ilman majoneesia. Esimerkiksi paistettuna, jolloin lisää pannulle hieman öljyä tai kuutioitua pekonia.
Pastramilihan voi korvata erilaisilla suolalihoilla, mutta parhaiten korvaavaksi tuotteeksi sopivat savustetut naudanlihat leikkele muodossa.
