À la Hese -pizza tekee paluun! | Pizzeria Dennis Turku

À la Hese -pizza

À la Hese -pizza tekee paluun futiksen EM-kisojen kunniaksi!

ala-hese-nelio-tps

Tepsin ja Suomen kaikkien aikojen maalikuningas Heikki “Super-Hessu” Suhosen nimikkopizza tekee paluun kesän ajaksi. Heikki pelasi SM-tasolla 427 ottelua tehden niissä uskomattomat 206 maalia. Tätä Suomen ennätystä ei ole pystytty vieläkään rikkomaan!

Heikki on nelinkertainen Suomen mestari, vuosilta 1971, 1972, 1973 ja 1975. Hän pelasi mestaruussarjassa Turun Palloseuran väreissä vuosina 1969–1972 ja 1974–1986. Tämän lisäksi hän pelasi yhden kauden 1973 Helsingin Jalkapalloklubissa.

Pizzan tarina on erittäin mielenkiintoinen! Kun TPS kesällä 1983 varmisti runkosarjan voittonsa tarjosi ravintoloitsija Dennis Rafkin iltapalat ratkaisupelaajille. Ottelun jälkilöylyissä innostui tulisieluinen futismies lupaamaan Super-Hessulle nimikkopizzan heti, kun Kai Pahlmanin silloinen ennätys 191 maalia siirtyy historiaan. Dennis seisoi sanojensa takana ja uusi pizza maestron toivomilla täytteillä oli valmis myytäväksi Suhosen vallattua pörssihuipun keväällä 1985 ottelussa PPT:tä vastaan.

Tämän herkullisen pizzan täytteet ovat: jauhelihaa, salamia, tuoretta paprikaa, tuoreita herkkusieniä, ananasta ja oliiveja. Sen hinta on 18,90 € ja se on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Lahjoitamme 2 € jokaisesta myydystä À la Hese -pizzasta TPS Juniorijalkapallolle, joten nyt kannattaa ehdottomasti tulla maistamaan tätä legendaarista nimikkopizzaa!