Tilaus- ja sopimusehdot | Pizzeria Dennis Turku

Tilaus- ja sopimusehdot

Dennis Original Oy:n lahjakorttikaupan yleiset tilaus- ja toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot koskevat Dennis Original Oy:n(jäljempänä myyjä), y-tunnus: 3335081-6, verkkosivuston (dennis.fi) kautta tilattuja lahjakortteja. Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan myyjän ja lahjakortin ostajan (jäljempänä ostaja) välisessä sopimussuhteessa. Lahjakortin myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu.

1. Lahjakortin osto ja toimitustapa

Ostaja ostaa lahjakortin myyjän lahjakorttikaupasta. Myyjä lähettää ostetut lahjakortit PDF-muodossa ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (ostaja tai lahjakortin saaja), kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään. Kaikkien lahjakorttien hinnat ovat ALV 0%. Lahjakortti käy tuotekuvauksessa erikseen määritellyn, arvonlisäveron sisältävän tuotteen tai palvelun maksuun. Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset toimitusehdot ja palvelukohtaiset erityisehdot.

2. Lahjakortin sisältö

Voimassa oleva lahjakortti kelpaa maksuksi lahjakortissa ilmoitettuun palveluun ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Palvelun sisältö on mahdollisimman tarkasti kuvattu verkkokaupan sivustolla. Jos palvelusta kuitenkin herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä suoraan Dennis Original Oy:n edustajaan: Kim Rafkin, Dennis Original Oy, [email protected], +358 50 576 7000

3. Lahjakortin voimassaolo

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Palvelu on käytettävä lahjakortin voimassaoloaikana.

4. Lahjakortin käyttäminen

Lahjakortti toimii maksuvälineenä lahjakortissa ilmoitetun palveluntarjoajan palveluun. Lahjakortti on esitettävä palveluntarjoajalle tilausta tehtäessä. Lahjakorttia vastaan ei palauteta rahaa, eikä käyttämättömiä palveluja hyvitetä, eikä lahjakorttia voi käyttää osissa. Ostaja on vastuussa lahjakortin huolellisesta säilyttämisestä, eikä ostajalla ole oikeutta saada korvausta kadonneesta tai anastetusta lahjakortista myyjältä.

5. Lahjakortin käyttöön liittyvän mahdollisen pöytävarauksen ehdot

Lahjakortteihin liittyviä pöytävarauksia sitovat Dennis Original Oy:n yleiset pöytävarausehdot: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/ySBrKd7/selection

6. Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

7. Peruutusoikeus

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota ostaja on käyttänyt. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on jo varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Palautusasioissa ole yhteydessä edustajaamme: Kim Rafkin, Dennis Original Oy, [email protected], +358 50 576 7000

8. Vastuunrajoitus

Dennis Original Oy:n myymät lahjakortit oikeuttavat maksuvälineeksi lahjakortissa ilmoitetusta palvelusta ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Myyjän vastuu rajoittuu aina enintään lahjakortin nimellisarvoon. Myyjä ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure, kuten esimerkiksi lakosta, työsulusta, maksuvälinesaarrosta, tietoliikennehäiriöstä).

9. Yksityisyydensuoja

Palveluun sovelletaan Dennis Origina Oy:n yksityisyydensuojakäytäntöä, joka löytyy osoitteesta: https://dennis.fi/tietosuojaseloste/.

10. Muutokset tilaus- ja toimitusehtoihin

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Ostoskori