Denniksen syksyn pizzakisa

Vastamalla kyselyyn voit voitaa itsellesi oman Oonin

Vastaa Denniksen pizzakyselyyn ja osallistut Ooni -pizzauunin arvontaan. Ooni -pizzauunilla voit paistaa itsellesi suussasulavia pizzoja käyttämällä Denniksen laadukkaita tuotteita.

Voit voittaa itsellesi oman Ooni -pizzauunin vastaamalla kysymyksiin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Etunimi*
Sähköpostiosoite käytetään voittajan kontaktointiin
Osoite
Suostumus

Kysely

Kerro millä juustolla syöt pizzaasi
Kirjoita yhdellä sanalla täyte suosikkisi
Kirjoita yhdellä sanalla täyte suosikkiisi
Kirjoita yhdellä sanalla täyte suosikkiisi

Kilpailu säännöt:

Kilpailun säännöt:

  • Kilpailun järjestää Dennis Food Factory Oy
  • Kilpailun pidetään 13.9-30.10.2021 välisenä aikana
  • taitoon tai tietoon perustuvan kilpailun ratkaisuperusteet
  • milloin arvonta tapahtuu
  • kuinka voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta.

Alla voit lukea Dennis pizza -kilpailun säännöt.

JÄRJESTÄJÄ

Dennis Food Factory  Oy, y-tunnus  2487395-7, osoite: Konemestarinkatu 4, 20780 Kaarina (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Dennis”).

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA KILPAILUUN?

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, lukuun ottamatta alla lueteltuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet järjestävän yrityksen ja arvonnan toteuttavan yrityksen työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

MITEN KILPAILUUN OSALLISTUTAAN?

Kilpailu alkaa 13.9.2021 ja päättyy 30.10.2021. Voit osallistua kilpailuun täyttämällä Dennis www- sivuilla olevan lomakkeen

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Ooni pizzauuni. Palkinnon arvo on noin 319 euroa. Voittaja arvotaan viimeistään 10.11.2021.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon viiden päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Dennisillä on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Dennisillä on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Dennis sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Dennis käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Dennis tietosuojaselosteesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Dennis vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Dennis sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Dennisin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Dennis ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Dennisillä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Kampanja ei ole Facebookin ja Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan kyseisten sosiaalisen median palvelujen käyttöehtoja ja sääntöjä.

Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin. Dennis kerää kampanjan yhteydessä osallistujan henkilötietoja edellä kuvatulla tavalla, ei Facebook. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Dennis-sovelluksella ansaitset lahjakortteja ostosi perusteella. Pidät tilaukset, tarjoukset ja lahjakortit helposti aina mukana.

Kun lataat Dennis Appin ensimmäistä kertaa niin saat ilmaiseksi €50 edestä ostjoa kerryttämään saldoasi. Kun yhteenlasketut ostokset ylittää ensimmäistä kertaa €500 saat meiltä €35 arvoisen lahjakortin automaattisesti Appiin, sen jälkeen saat €35 lahjakortin jokaisen €250 oston jälkeen. Voit joko käyttää sen itse tai lahjoittaa sen jollekin.