Dennis Food Factory

Dennis Food Factory

Tarjoamme laadukkaista raaka-aineista käsintehtyjä tuotteita, perinteitä kunnioittaen. Tarinamme sai alkuunsa vuonna 1985, mutta meidän juuret ulottuvat vuoteen 1975, kun ensimmäinen Pizzeria Dennis avattiin Turussa. Nyt, monta kymmentä vuotta myöhemmin, työllistämme yli 20 ammattilaista, tuotevalikoimamme on laajentunut entisestään, ja tuotantomme on kehittynyt vastaamaan tämän päivän tarpeita ja haasteita.

Yhteystiedot

Jussi Nevanpää, Myyntijohtaja
jussi.nevanpaa@dennis.fi
050 410 2653

Sami Rotkus, Avainasiakaspäällikkö
Etelä-Suomi
sami.rotkus@dennis.fi
040 8326 059

Mervi Kostamo, Avainasiakaspäällikkö
Etelä-Suomi
mervi.kostamo@dennis.fi
040 7697 135

Tuomas Liljavirta, Avainasiakaspäällikkö
Itä- ja Pohjois-Suomi
tuomas.liljavirta@dennis.fi
040 1492 380

Perinteet eivät kuitenkaan ole unohtuneet, sillä teemme edelleen paljon käsin. Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu pizzojen lisäksi herkulliset kastikkeet ja bagelit. Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisia makuelämyksiä, käyttämällä tuotteissamme vain parhaimpia raaka-aineita, siksi jokainen tuotteemme on hyväksytty Dennis-leimalla, joka takaa tuotteidemme korkean laadun.

Vaikka meidän Kaarinan tehtaan perustamisvuosi on -85, niin brändimme on jo 45 vuotta vanha. Meille arvot ovat aina olleet tärkeitä ja vuosi 2014 oli isojen muutosten vuosi niiden kehittämisessä eteenpäin. Teimme paljon töitä arvojemme eteen ja lopputulos tulee näkymään monta vuotta eteenpäin.

Korostimme entisestään meidän omia arvoja, jotka ovat kotimaisuus, ammattimaisuus, käsityö ja lisäsimme vielä pari uuttakin tuomaan kasvua, innovatiivisuus on yksi tärkeimpiä uusista arvoistamme: se takaa, että emme jää paikoillemme.

Good food & feeling since 1975

Kasvaja-Sertifikaatit

Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. Siitä tunnustuksena Kauppalehden Kasvaja-Sertifikaatit

Dennis-sovelluksella ansaitset lahjakortteja ostosi perusteella. Pidät tilaukset, tarjoukset ja lahjakortit helposti aina mukana.

Kun lataat Dennis Appin ensimmäistä kertaa niin saat ilmaiseksi €50 edestä ostjoa kerryttämään saldoasi. Aina kun yhteenlasketut ostokset ylittää €500 saat meiltä €35 arvoisen lahjakortin automaattisesti Appiin. Voit joko käyttää sen itse tai lahjoittaa sen jollekin.