4 kpl Dennis Bagel
Kylmäsavulohta
Mummonkurkkuja tai etikkakurkkuja
Ohuet punasipulirenkaat
Tilliä
Kevätsipulia
Katkarapumajoneesi
120 g katkarapuja valutettuina
4 rkl majoneesia
1 rkl ryynisinappia
1 rkl ruohosipulia hienonnettuna
1/4 sitruunan kuori raastettuna
Suolaa ja mustapippuria myllystä
Valuta katkaravuista nesteet siivilässä ja yhdistä majoneesiin kaikki ainekset. Sekoita kastike ja tarkista maku. Lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa. Lisää joukkoon katkaravut.
Anna maustua vähintään tunti.
Lusikoi katkarapumajoneesi halki leikatun bagelin pohjan päälle
Täytteinä tähän kokonaisuuteen kannattaa käyttää laadukasta kylmäsavulohta, mummonkurkkuja, punasipulirenkaita ja reilusti tilliä. Kesällä kannattaa käyttää myös tuoretta kevätsipulia.
Voit sekoittaa katkaravut myös maustetun ja notkistetun tuorejuuston joukkoon samoilla mausteilla.
