Kylmäsavulohi-Katkarapubagel (4:lle)

Julkaistu 09.03.2022

4 kpl Dennis Bagel
Kylmäsavulohta
Mummonkurkkuja tai etikkakurkkuja
Ohuet punasipulirenkaat
Tilliä
Kevätsipulia

Katkarapumajoneesi

120 g katkarapuja valutettuina
4 rkl majoneesia
1 rkl ryynisinappia
1 rkl ruohosipulia hienonnettuna
1/4 sitruunan kuori raastettuna
Suolaa ja mustapippuria myllystä

Valuta katkaravuista nesteet siivilässä ja yhdistä majoneesiin kaikki ainekset. Sekoita kastike ja tarkista maku. Lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa. Lisää joukkoon katkaravut.

Anna maustua vähintään tunti.

Lusikoi katkarapumajoneesi halki leikatun bagelin pohjan päälle

Täytteinä tähän kokonaisuuteen kannattaa käyttää laadukasta kylmäsavulohta, mummonkurkkuja, punasipulirenkaita ja reilusti tilliä. Kesällä kannattaa käyttää myös tuoretta kevätsipulia.

Voit sekoittaa katkaravut myös maustetun ja notkistetun tuorejuuston joukkoon samoilla mausteilla.