Tervetuloa italialaiseen ravintolaan! Tarjoamme Suomen tunnetuimmat ohutpohjaiset pizzat, joissa täytettä on aina reunasta reunaan.

Ristorante Denniksestä löydät pizzaa, pastaa, risottoja ja salaatteja. Italialaisen ravintolamme suositut pizzat ovat ohutpohjaisia ja voit valita suosikkisi neljästä eri pohjavaihtoehdosta: perinteinen, ruis, täysjyvä ja gluteeniton. Ravintolaamme on helppo tulla millä tahansa kokoonpanolla, sillä erityisruokavaliot on meillä otettu laajalti huomioon, joten jokaiseen makuun löytyy taatusti jotain!

Ajankohtaista

Julkaistu 09.06.2022

Denniksen Kesäpizzat

Koko kesän ajan Denniksen herkulliset kesäpizzat. Pizzat ovat herkullisen kesäisiä ja jokaiselle pizzalle on henkilökunnan oma viini suositus.

Kanta-asiakkaat -10% pizzojen hinnasta.

Julkaistu 09.06.2022

Denniksen Kesäpizzat

Koko kesän ajan Denniksen herkulliset kesäpizzat. Pizzat ovat herkullisen kesäisiä ja jokaiselle pizzalle on henkilökunnan oma viini suositus.

Kanta-asiakkaat -10% pizzojen hinnasta.

Julkaistu 08.04.2022

Vappumenu

Denniksessä järjestetään Vappupäivänä kaksi kattausta. Herkullinen menu kokonaisuus takaa että viihdyt ja nautit Vappupäivästä. Varmista paikkasi Denniksen vappu päivän kattauksissa. Tarkista tästä ruokalista ja tule nauttimaan.

Julkaistu 15.03.2022

Kaikki Pizzat samaan hintaan: Pizza Perjantai lounas tarjous

Denniksen Pizzaperjantai! Kaikki listan pizzat 13€ joka perjantai.
Tarjoamme Suomen tunnetuimmat ohutpohjaiset pizzat, joissa täytettä on aina reunasta reunaan!

Tervetuloa! 👍

Kaikki ajankohtaiset

Denniksen kätevä nouto nettikauppa.

Nouto annokset (take-away) tilataan kätevästi ja turvallisesti Denniksen omasta nettikaupasta tai Dennis Appista. Saat viestin kätevästi puhelimeen kun annoksesi on valmis.

Kuljetukset normaalisti Wolt plavelun kautta. Molempiin pääset kätevästi ”Tilaa Kotiin” valikosta.

Tilaa ja nauti!

Linnankatu, Turku: 02 469 1191
Bulevardi, Helsinki 020 776 8481

Dennis-sovelluksella ansaitset lahjakortteja ostosi perusteella. Pidät tilaukset, tarjoukset ja lahjakortit helposti aina mukana.

Kun lataat Dennis Appin ensimmäistä kertaa niin saat ilmaiseksi €50 edestä ostjoa kerryttämään saldoasi. Kun yhteenlasketut ostokset ylittää ensimmäistä kertaa €500 saat meiltä €35 arvoisen lahjakortin automaattisesti Appiin, sen jälkeen saat €35 lahjakortin jokaisen €250 oston jälkeen. Voit joko käyttää sen itse tai lahjoittaa sen jollekin.